• banner

Hvilke typer pneumatisk ventil er der

Hvilke typer pneumatisk ventil er der

Pneumatiske ventiler er klassificeret i bestemte grupper efter deres funktion.
Retningsreguleringsventiler
dipahgram Flowreguleringsventiler
Trykreguleringsventiler

Retningsreguleringsventiler
Den vigtige funktion af en retningsreguleringsventil er at styre strømningsretningen i det pneumatiske kredsløb.Disse ventiler kan regulere luftstrømmen, og de er også i stand til at starte og stoppe luftstrømmen.Retningsreguleringsventiler er i stand til at styre den måde, luften passerer.

What are the types of pneumatic valve

Kontraventil
Disse ventiler bruges også til at styre luftstrømmen, og de tillader kun luftstrømmen i den ene retning i den anden retning, luftstrømmen vil hele tiden være blokeret.Disse ventiler er designet på en måde, så checken belastes yderligere af det nedstrøms lufttryk, og det vil understøtte tilbageslagsvirkningen.Der er visse kontraventiler, som kan udføre pneumatiske kontroller, de er kontraventil, shuttleventil, hurtig udstødningsventil og to-tryksventil.

Flowreguleringsventiler
Denne ventil er i stand til at regulere luftstrømmen, og kontrolhandlingen er begrænset til luftstrømmen, der passerer gennem ventilen, når den er åben, og opretholder et indstillet volumen pr. tidsenhed.

Trykreguleringsventil
I pneumatisk betjente reguleringsventiler kan trykregulering udføres, disse typer reguleringsventiler kan styre lufttrykket i ventilen.Så dybest set kan disse ventiler styre luftstrømstrykket i ventiler.Trykreguleringsventiler er klassificeret i tre typer, de er trykbegrænsende ventil, tryksekvensventil og trykreduktionsventil.


Posttid: Mar-11-2022